2021 Ford Mustang Mach-E SR AWD

2021 Ford Mustang Mach-E SR AWD

Kr 439 000

Inkl. omregistrering

Spesifikasjoner

 • Registrert dato 2022
 • Girkasse Automat
 • Drivstoff Elektrisitet
 • Km 19 739 Km
 • Dører 5

Detaljer

2021 Ford Mustang Mach-E SR AWD

Kr 439 000

Inkl. omregistrering

RøhneSelmer har nå Rentekampanje på alle brukte Mustang Mach-e hvor vi tilbyr 4.99% nominell rente med 0,- egenkapital. Ønsker du å legge inn innskudd er dette også fullt mulig. Tilbud gjelder i en begrenset periode.

Om denne Mach-E ikke skulle være akkurat slik du ønsker deg har vi flere Mach-e inne, trykk "Se flere annonser fra RøhneSelmer AS avd. Alnabru" for å se alle våre biler.

Mach-e er en super kombinasjon av praktisk bil som kan ta deg og familien til hytta men fortsatt ønsker en lekker bil med fullverdige sportsbil-kjøreegenskaper.

Annonsert eksemplar er kjøpt ny i Norge, leveres med nybilgaranti til 2027 og har batteri i topp stand.

Utvendig Mach-e har et sprek design, tydelig inspirert av klassiske Ford Mustang. Vår bil leveres i lekker og klassisk fargekombinasjon som virkelig fremhever bilens linjer. Bilen vi har for salg har sortlakkerte hjulbuer, dette gjør seg utrolig godt i kombinasjon med den hvite lakken.

Ladeluke er praktisk plassert langt fremme på førersiden for enkel adkomst til ladestasjoner, både offentlige og private. Stilige adaptive LED-hovedlys gir flott design og ekstremt god lys. LED-lys har du også bak med tydelig designinspirasjon fra klassiske Mustang.

Vår Mach-E er godkjent med taklast som gjør at du enkelt får med deg ski, kajakk eller kanskje en sykkel?

Tilhengerfeste kan ettermonteres ved behov, kontakt oss for tilbud.

Innvendig Innvendig sitter du som en konge med god plass, alt tenkelig utstyr og enormt god oversikt. Mach-e har en litt høyere sittestilling en mange konkurrenter, her setter du deg inn, ikke ned. Fører- og passasjerstolen er elektrisk justerbar, og takket være minne på førerstol finner du enkelt tilbake til den perfekte sittestillingen.

Midt i bilen finner du en 15,5 tommers berøringsskjerm hvor du betjener de fleste av bilens funksjoner. Her får du også opp bilens 360-graders ryggekamera. Gir ekstremt god oversikt under rygging!

Bak sitter de fleste komfortabelt med nok av plass og god oversikt. Bilen er også utstyrt med panoramatak. Barnas favoritt!

Bagasjerommet rommer hele 402 liter, og du har et ekstra bagasjerom som rommer 100 liter under panseret. Om ikke dette skulle være nok kan baksetet selvfølgelig legges ned, da får du et stort lasterom som sluker det meste!

Bilhold Bilen vi har for salg er kjøpt ny i Norge og er førstegangsregistrert i 2022, så her får du nybilgaranti helt frem til 2027! Annonsert eksemplar er EU-godkjent til 2026 og leveres med to hjulsett og to ladekabler. Her får du med andre ord full pakke inkludert i prisen.

Utstyr Mach-e har som standard alt tenkelig utstyr, og vår bil er ikke et unntak. Her får du blant annet følgende:

Utstyr -Interør i fullskinn med 8-veis elektrisk justering -Adaptiv cruisekontroll som holder farten for deg og tilpasser den etter trafikken rundt -Køkjøringsassistanse -Bagasjerom på hele 402 liter. I tillegg har bilen bagasjerom i front som rommer 100 liter -15,5-tommers berøringsskjerm med blant annet mulighet for trådløs Apple Carplay/Android Auto -Apptilkobling som blant annet lar deg fjernstarte bil, sjekke ladestatus og tilstand på bil -LED Hovedlys og kjørelys -AppleCarPlay / Android Auto som gjør at du kan speile telefonen i bilen

Dette er et godt alternativ til biler som Tesla Model Y, Skoda Enyaq, Audi e-tron 55, Polestar 2 Performance og Hyundai Ioniq 5.

Ford Approved garanti - trygghet for problemfritt bilhold:

 • Landsdekkende garanti hos en av våre 70 autoriserte Ford forhandlere
 • En Ford Approved bruktbil leveres med komplett servicehistorikk iht. produsentens krav
 • En Ford Approved bruktbil har gjennomgått en grundig kvalitetskontroll før levering
 • 30 dager / 1000 km bytterett
 • Leveres med minimum 24 måneders garanti
 • Mobilitetsgaranti med 12 måneders veihjelpsprogram Ford Assistanse

Ford Approved = trygghet satt i system

Alle våre biler selges garantert fri for heftelser.

Ønsker du å prøvekjøre eller se på bilen? Vi er fleksible og holder åpent utover vanlige tider for å møte dine behov. Kontakt oss på telefon, sms eller mail så finner vi den beste løsningen for deg.

Landsdekkende garanti: Alle våre biler selges med landsdekkende garanti så du som kunde skal føle deg trygg, uansett hvor du bor.

Velkommen til oss på RøhneSelmer Alnabru for en hyggelig handel.

Vi tar innbytte i alle merker og gir deg gjerne et innbyttetilbud på din nåværende bil.

Finans og Forsikring: Vi tilbyr også gunstig finansierings- og forsikringstilbud, og benytter du våre løsninger ordner vi med alt det praktiske slik at du bare trenger å glede deg til å ta din nye bil i bruk. Du kan også være sikker på å ha fått konkurransedyktige betingelser. Finansiering fra kr 0,- kontant.

Tilleggsutstyr: Ønsker du å få montert tilhengerfeste, takstativ, ekstralys eller andre ting? Vårt sertifiserte verksted ordner alt du måtte ønske til bilen din. Spør oss om et godt tilbud.

Helfoliering: Ønsker du en helt annen farge enn denne bilen? Vi gir deg et gunstig tilbud på helfoliering av alle våre biler. Du kan da velge helt selv hvilken farge du ønsker på bilen.

Vedlikehold: Hos RøhneSelmer ordner vi også alt det praktiske rundt ditt bilhold, som f.eks. dekkhotell med lagring og dekkskifte, samt at vi tilbyr alt av service, vedlikehold og utstyr til din bil.

Henting og Levering: Kommer du langveisfra henter vi deg gjerne på nærmeste togstasjon, eventuelt Gardermoen flyplass. Vi tilbyr også frakt av bil over hele landet til en hyggelig pris.

Velkommen til en trygg og hyggelig bilhandel hos RøhneSelmer AS, avdeling Alnabru. Adressen du finner oss på er Strømsveien 183, 0664 Oslo (vis a vis bussgaragene på Alnabru).

Vi har vært Ford forhandler siden 1965, og har vært Norges største Ford forhandler i en årrekke. Vi har et stort utvalg brukte biler og demobiler som selges med inntil 5 års garanti. Våre bruktbiler er verkstedkontrollerte og prøvekjørt av fagfolk for å være sikre på at vi leverer et godt produkt.

Åpningstider Mandag-Onsdag: 08:30-17:00 Torsdag: 08:30-19:00 Fredag: 08:30-17:00 Lørdag: 10:00-14:00

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner
Merke Ford
Modell Mustang Mach-E
Variant SR AWD
KM-stand 19 739 Km
Registrert dato 31/01/2022
Girkasse Automat
Motorkraft 269 HK
Karosseri type SUV
Farge Hvit
Dører 5
Spesifikasjoner
Seter 5
Drivstoff Elektrisitet
Vekt 2640 kg
Registreringsnummer ED55486
Kjøretype 4x4
Biltype Personbil
Garanti Ny bil
VIN WF0TK3SS3MMA52471
Referanse 1150384b-23b3-49b1-89ae-398783472373
Nyttelast 433

Annet

Tilbehør bil
15,5 tommers berøringsskjerm
Adaptiv cruisekontroll
Appstyring
Elektrisk setejustering
Hurtiglader (css)
Kollisjonsvarsler
Køkjøringsassistent
LED hovedlys
Nøkkelfri inngang og start
Skinninteriør
Sommerhjul
Vinterhjul
Vinterpakke med oppvarmet ratt og frontrute
ABS bremser
Aluminiumsfelger
Antispinn
Automatisk klimaanlegg
Beltevarsler
Delte bakseter
Elektriske speil
Elektriske vindusheiser
Elektronisk bremsekraftfordeler
Glasstak
Høydejusterbare frontlys
Isofix barnesetefesting
Kjørecomputer
Klimaanlegg med flere soner
Kollisjonsputer
Lakkerte støtfangere
Lakkerte utvendige speil
Lyktespylere
Metallic lakk
Multifunksjonsratt
Navigasjonssystem
Nedfellbare bakseter
Nødbremseforsterker
Oppvarmet speil
Parkering avstandsføler bak
Parkering avstandsføler foran
Pollenfilter
Sentrallås
Stabilitetssystem antiskrens
Startsperre
Tonede ruter
Varme i seter

Kontakt oss

Brukte biler

Åpningstider

Man-Fre: 09.00 - 16.00

Torsdag: 09.00 - 19.00

Lørdag: 10.00 - 14.00


Lignende biler

Vis mer

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser