Ford E-Transit: Vår første elektriske varebil!

21.12.2021

Endelig er Ford E-Transit, vår første elektriske varebil, klar for bestilling! Her får du høy lastekapasitet, klasseledende rekkevidde, smart teknologi og lave driftskostnader. Og alt dette, helt uten utslipp! 

Fra kun kr 544 900,–

Nye Ford E-Transit er nå tilgjengelig for salg, og leveringer starter i 2022. Ta kontakt med en av avdelingene våre, så setter vi opp et tilbud som passer perfekt for nettopp din virksomhet!

Med opptil 1758 kg tillatt nyttelast og 314 km rekkevidde er Ford E-Transit best i klassen på det som er aller viktigst i en batteridreven varebil. For de fleste betyr dette at nye E-Transit kan gjøre akkurat det samme som det dieselbilen din gjør idag, bare billigere, smartere og mer miljøvennlig.

Kontakt oss

 • E-Transit
 • Batteri vs motor

  Den elektriske drivlinjen i Ford E-Transit gjør mer enn å erstatte dieselmotoren. I tillegg til å plassere 269 hk og 430 Nm lydløst under høyrefoten fungerer batteriene også som aggregat. Det vil si at det sitter to vanlige stikkontakter med nettspenning i lasterommet. De kan drive alt fra sag og drill til arbeidslampe og kaffetrakter helt lydløst der du ikke har innlagt strøm.


 • E-Transit
 • Hurtiglading vs lading

  E-Transit kan kjøre langt, og lade raskt. Med vegglader tar det cirka 8 timer å lade fra 0-100%. Ved en hurtiglader kommer du deg fra 15-80% på bare 34 minutter. Opptil 68 kWt får plass i batteriene under lasterommet, i tillegg til 7 kWt reservekapasitet som gir dem et langt liv.


 • E-Transit
 • Fra kun kr 544 900,–

  Ford E-Transit har en klasseledende frapris på kun kr 544 900,–. Regnestykket ser enda bedre ut når vi tar hensyn til langt billigere drivstoff og lavere vedlikeholdsbehov samt besparelser ved passeringer av bomringer. I byene har el-varebilene enda flere fordeler, slik som tilgang på egne sentrumsnære p-plasser.


Les mer

Kontakt en av våre dyktige næringsselgere i dag.


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser