​Ford avduket i dag nye Ford Transit Custom

12.07.2017

- Transit Custom har vært en stor suksess siden lanseringen i 2012, og nå blir den enda bedre. Vi har lyttet til kundene, og er stolte av å levere en 1-tonns varebil som i tillegg til å se bra ut - både er mer praktisk i bruk og stappfull av smarte funksjoner, sier salgsansvarlig for nyttekjøretøy i Ford Motor Norge Johnny Løvli.

Under panseret sitter den helt nye dieselrevolusjonen - 2-litersmotoren Ford EcoBlue. Den leveres med 105 HK, 130 HK og 170 HK, og har hele 13% lavere drivstofforbruk enn forrige generasjon av tilsvarende motor.

I tillegg lanseres den nyutviklede 105 HK ECOnetic-utgaven som leverer imponerende lavt drivstofforbruk på 0,57 l/mil og et CO2-utslipp helt nede på 148 g/km.

Fremdeles en vinner blant nyttekjøretøy

Med helt ny front og et førermiljø designet som et mobilt kontor er Ford Transit Custom et ideelt valg for nyttekjøretøykunder i dette segmentet. Ingen andre i klassen kan tilby like mange smarte oppbevaringsløsninger, og for første gang kommer Transit Custom med en intelligent hastighetsbegrenser som automatisk holder bilen innenfor de fartsgrensene bilen registrerer.

Nye Transit Custom tilbyr også blindsoneinformasjonssystem med varsling av kryssende trafikk når du rygger. Disse systemene kommer i tillegg til de mange sikkerhetssystemene som er tilgjengelig i dagens Transit Custom som antikollisjonssystem med fotgjengeroppdagelse, filskiftevarsler, sidevindsstabilisator, og adaptiv cruisekontroll. Legg til forbedret ergonomi og komfort sammen med SYNC3 infotainmentsystem, og du får en vinner blant nyttekjøretøyene.

Bilen blir også tilgjengelig med 6-trinns automatgirkasse i kombinasjon med 130 HK og 170 HK motor.

Transit Custom kommer også i en dynamisk Sport-utgave med 2.0-liters EcoBluemotor med 170 HK, signaturstriper, unike eksteriørdetaljer og seter med delskinn.

Bilen leveres i 2 forskjellige lengder og 2 forskjellige takhøyder.

Interiøret i nye Transit Custom er helt nytt og bygger på Fords nye og forbedrede standard for interiørdesign.

I 2019 kommer Ford Transit Custom dessuten som ladbar hybrid. Den er allerede en del av et større prøveprosjekt hos flere store flåtekunder i London, som for eksempel London by, og Metropolitian Police.

Allerede kort tid etter lanseringen i 2012 ble Transit Custom Fords mestselgende nyttekjøretøy i Europa. Den var også en viktig årsak til at Ford ble det mest solgte nyttekjøretøymerket i Europa i 2015, en posisjon Ford har beholdt siden.

Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser