Viktige Ford-nyheter på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt

07.09.2017

Ford Mustang og den nye kompakte SUV-en, Ford EcoSport, har premiere i Frankfurt neste uke. Det har også en spesialutgave av Europas mest solgte pickup hittil i år, Ranger Black Edition, og den nye og luksuriøse 9-seteren Tourneo Custom.

Det er en mer strømlinjeformet og muskuløs utgave av den ikoniske Mustangen som skal presenteres på den internasjonale bilutstillingen i Frankfurt. I tillegg blir det premiere på en mer sporty, komfortabel EcoSport med firehjulstrekk, en luksuriøs 9-seters versjon av nye Tourneo Custom og den eksklusive Black Edition av pickupen Ford Ranger.

Sistnevnte selges i et svært begrenset opplag på 2 500 biler i Europa. Det er ventet at bilen blir revet bort i løpet av få uker.

Ny EcoSport: Her er den nye kompakt SUV-en, Ford EcoSport

Viser hele den nye Fiesta-familien

Også alle versjonene av den nye Ford Fiesta vises på Frankfurt-messen. Dette inkluderer den mer SUV-aktige crossover-varianten Fiesta Active, som kommer til Norge på nyåret. Også Fiesta ST med en 200 HK sterk 1.5-liters tresylindret Ecoboost-motor presenteres i Frankfurt. Den er også klar for Norge neste år.

Spesialutgave av supersportsbilen GT

Etterspørselen etter den forrige spesialutgaven av Ford GT har vært så stor at Ford lanserte en ny spesialutgave, GT’67 Heritage Edition. Denne er også utstilt på årets messe. GT ’67 Heritage Edition hedrer arven etter racerbilen GT40 Mark IV som vant 24-timers løpet på Le Mans i 1967.

Med en målt hastighet på ekstreme 347 km/t er standardutgaven av den nye supersportsbilen den raskeste serieproduserte Ford noensinne. En nordmann har allerede bestilt bilen med en anslått startpris før moms og avgifter på i overkant av 4,7 millioner kroner. Den ankommer Norge i løpet av 2017.

---------------------------

FAKTA OM FORD PÅ BILMESSEN: 

Besøkende til Frankfurt Motor Show vil finne Fords stand i Hall 9.

Pressemappe med engelske pressemeldinger, bilder og videoer: http://iaa2017.fordpresskits.com

Toppsjefen for Ford Europa, Afrika og Midtøsten, Steven Armstrong, holder innlegg om Fords visjon for fremtidens mobilitetsløsninger 12. september kl. 18.30 i hall 3.1.


Nyheter

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer