To av Norges aller største og beste 7-setere, Ford S-MAX og Ford Galaxy, kommer nå med ny drivstoffeffektiv motor og flere forbedrede teknologier for økt komfort, sikkerhet og kjøreglede for hele familien.

 

Familiefavorittene fra Ford blir enda bedre
Oppgraderte teknologier og svært gode kjøreegenskaper gjør nye Ford S-MAX og Ford Galaxy til enda mer attraktive valg for familier med behov for mye plass. I tillegg til forbedret komfort og reduserte drivstoffkostnader, er familiefavorittene fra Ford utstyrt med køassistent og bedre blindsonevarsling for økt sikkerhet.


Større kraft — lavere drivstofforbruk
Den nye 2-liters EcoBlue dieselmotoren leverer kraft, dreiemoment og kjøreprestasjoner som en langt større motor, men har drivstofforbruk som en motor med mindre kapasitet. Motoren har også fått bedre respons, er mer stillegående og har mer dreiemoment på lavere turtall.

 

Ny 8-trinns automatgirkasse sørger for ytterligere redusert drivstofforbruk, samtidig som den leverer raske og sømløse girskift.

 

Hva er nytt?

·      2-liters EcoBlue dieselmotor med 190 hk

·      8-trinns automatgirkasse

·      Cruisekontroll med køassistent

·      Mer effektivt vindusviskersystem

·      Bedre blindsonevarsling

·      Aktivt lyddempingssystem i S-MAX Vignale

·      Sporty røde bremsekalipere i S-MAX ST-Line

 

Bestill din nye familiebil fra Ford i dag

Både den fornyede utgaven av Norges beste 7-seter, Ford S-MAX, og den enda romsligere Ford Galaxy er nå klare for bestilling hos RøhneSelmer.

Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat med en av våre bileksperter!