Ford Ranger Raptor

Ford Ranger — Norges mest populære pickup

Ford Ranger er Norges og Europas mest populære pickup. Med opptil 3.500 kg slepekapasitet, opptil 1.020 kg tillatt nyttelast, og 80 centimeter vadedybde er det kanskje ikke så rart. Som firmabil er den det beste valget for alle bedrifter som trenger framkommeligheten og arbeidsevnen til en pickup, pluss komforten og utstyret til en personbil. 

Vi mener at dette designet er noe av det tøffeste du vil møte på norske veier. Her på Raptor-utgaven er alt fra grillen til lasteplanet bak utført i slitesterk plast. Store dekk på 33 tommer passer bra med sorte felger, og hele 28 centimeter bakkeklaring sørger for at Ford Ranger skiller seg ut i mengden.

Her er det ikke noe jålerier; alle deksler, lister, fester og fangere gjør en jobb. Det er bakkeklaring i massevis til kjøring i ulendt terreng. Den har også en vadedybde på hele 80 centimeter. Vår modellbil har såkalt “rap cab” (halvannen kabin), men alle utstyrsnivå fås også med dobbel kabin. Form følger funksjon overalt, både utenpå og inni.

Populær arbeidsplass

Førersetet i Ford Ranger er en populær arbeidsplass, og det er enkelt å forstå hvorfor. Her sitter du høyt, og med alt utstyret du trenger innen en armlengdes avstand. Brytere for firehjulsdrift, lavgir, diff-sperre og bakkeassistent sitter på midtkonsollen. Her styrer du også en ny 10-trinns automatgirkasse. På Raptor-utgaven kan denne også styres fra hendler bak rattet.

Sterk og solid

Ford Ranger leveres med Fords kraftige og moderne EcoBlue dieselmotor, en 2-liters rekkefirer. Denne har én eller to turboladere avhengig av utstyrsnivå, som produserer enten 170 eller 213 hestekrefter, og enten 420 eller 500 newtonmeter. Ranger har godkjent hengervekt på opptil 3.500 kg, og tillatt nyttelast på opptil 1.020 kg.

Takket være et solid design, ny teknologi og smarte løsninger er Ranger noe mer enn en arbeidshest for byggeplassen, båthavna, og hyttefeltet. Fords nye pickup fungerer like godt på bar motorvei som på ubrøytet traktorsti. Der det ene stiller ekstreme krav til bakkeklaring og dreiemoment, krever det andre god stabilitet og skikkelig støydemping. Her får du i pose og sekk!

Mange velger leasing

Nå tilbyr Røhneselmer Ford Ranger Wildtrak til næringsdrivende for kun 3.490 kr (u/mva) per måned, med startleie på kr 50.000, etableringsgebyr på kr 4.790 og 0,99% rente. Da får du med utstyr som adaptiv cruisekontroll, dieseldreven kupévarmer, navigasjon, nøkkelfri adgang og start, klimaanlegg, og mye mer. Ranger Wildtrak kommer med den sterkeste motoren med dobbel turboladning, 213 hestekrefter, 500 newtonmeter, og den høyeste slepekapasiteten på 3.500 kg. Alle off-road-systemene er også med.

- - -

Med leasing slipper du å binde opp egenkapital. Du får et kjøretøy som fungerer selv under hardt press, og et trygt og forutsigbart bilhold. Les mer om vår kampanje på Ranger Wildtrak her: RANGER WILDTRAK

Kontakt oss


  • Ranger Raptor
  • Ranger Raptor
  • Ranger Raptor
  • Ranger Raptor

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser