Mustang Mach-E som firmabil

Mustang som firmabil!

Utleveringer av nye Mustang Mach-E er endelig i gang, og mange fornøyde kunder har allerede fått bilene sine. Den ble faktisk Norges mest solgte bil i mai. Dette er gode nyheter for deg som ser etter ny firmabil.

Rekkevidde

Med “Long Range” batteripakke kjører du opptil 610 kilometer, målt etter den strenge WLTP-standarden. Det er mer enn 100 kilometer lengre enn Oslo-Trondheim, for eksempel. Det holder også til flere arbeidsdager med oppdrag innenfor Ring 3.

Rask lading

Med 351 hestekrefter og 0-100 på 3,7 sekunder kan du selvsagt tømme batteriet raskere, men da trenger du nok en pustepause innen bilen er tom uansett. Ved hurtigladeren støtter Mach-E opptil 150 kW effekt. Det betyr at du lader opp bilen fra 10% til 80% på under 45 minutter. Det tilsvarer opptil 120 kilometer ekstra rekkevidde hvert tiende minutt.

Heftig stamtavle

Visste du at nykommeren er oppkalt etter Mustang Mach 1, som var en spesialutgave av Fords ikoniske sportsbil fra slutten av 1960-tallet? Helelektriske Mustang Mach-E leverer gode kjøreegenskaper både i byen og på landevei. Her sitter du lavt i behagelige seter med god sidestøtte. Bilen sitter som klistret på asfalten når du trenger det, og holder ujevnheter og støy effektivt unna kupeen. Her har du god oversikt, med digitale skjermer foran deg ved rattet, og ikke minst den store skjermen midt på dashbordet. Her styrer du de fleste funksjonene, og den er intuitiv og enkel å bruke.

Under panseret

Under panseret finner du et oppbevaringsrom, en såkalt “frunk”, et godt egnet sted for ladekablene. Det 100 liter store rommet har drenering, så det kan spyles etter bruk. Dette kan også fungere som kjøleboks, skulle du trenge å holde noe kaldt! Bagasjerommet bak måler 519 liter, og hele 1.432 liter med baksetene nede. Romsligere elbil til under 500.000 kroner skal du lete lenge etter! Mustang Mach-E kommer også med hengerfeste, der du kan trekke opptil 750 kg.

Skattemessige fordeler

Det er svært gunstig å ha elbil som firmabil. Her beskattes du for kun 60% av verdien på elbilen. For Mustang Mach-E med bakhjulsdrift og 68 kWt batteri til 475.000 kroner gir dette et skattemessig påslag på kun 7.125 kroner per måned, kontra 10.628 kroner per måned for en bensin- eller dieselbil til samme pris.

- - -

Ford Mustang Mach-E har kjøreegenskapene til en sportsbil, komforten til en stor sedan, plass til det meste og rekkevidde nok til både bykjøring og norgesferier. Den er billigere å kjøpe, eie og bruke enn biler som ikke er i nærheten av å matche rekkevidden.

Ta turen til en av våre forhandlere for en prøvekjøring, eller kontakt en selger idag for et godt tilbud på din neste firmabil.

Kontakt oss

     Mustang Mach-E

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementerAnmeldelser