Truls i Din Bilconcierge velger Ford Ranger

Truls i Din Bilconcierge velger Ford Ranger

 • Ford Ranger Pickup

 • Ford Ranger er Norges og Europas mest populære pickup. Vi har snakket med Truls Røer i Din Bilconcierge for å finne ut hvorfor han har valgt Ranger som sin arbeidsplass.

 • Vi treffer Røer på Røhneselmer Alnabru. Han er akkurat tilbake fra et oppdrag i Hellas, og straks skal han videre til en kunde i Oslo. Mellom oppdragene får vi sjansen til å stille noen spørsmål om bilen han bruker på disse oppdragene, den nye Ford Ranger Thunder med tøffe tusenmetere og gule detaljer.

  100.000 kilometer per år

  “I løpet av et år blir det nok over 100.000 kilometer”, svarer Røer på spørsmål om hvor langt han kjører. Han reiser både innenlands og utenlands for å hente sjeldne og verdifulle biler til kunder i Norge. Vi spør Røer om hvordan bilen takler tung bilhenger: “Denne blir faktisk bedre å kjøre med noen hundre kilo på bakakselen”, sier han. Røer kjører Thunder-utgaven siden dette er den best utstyrte modellen med bladfjærer og 3.500 kg tillatt hengervekt; Raptor har spiralfjærer med lengre utslag, og trekker opptil 2.500 kg.

 • Ford Ranger
 • Rask service

  “Når bilen skal på service er det viktig at ting skjer raskt”, forteller Røer, som trenger at Rangeren hans er klar på kort varsel. “Jeg leverer innen 48 timer for oppdrag i Norge, og da kan ikke bilen bli stående på verksted”, sier han. “Hvis jeg kommer hit til Røhneselmer om morgenen, får de jobben gjort samme dag. Det setter jeg pris på.” Røer presiserer at bilen aldri har hatt behov for vedlikehold utover rutineservice.

 • Klikk her for å kontakte enn av våre dyktige næringsselgereKampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser