I samarbeid med RøhneSelmer skal RS Motorsport stille med to biler i 2016-sesongen. Frank Tore Larsen og co-driver Torstein Eriksen utgjør den ene ekvipasjen og skal representere teamet i flere EM-runder. Den andre bilen skal kjøres av RøhneSelmer-eier, Christian August Selmer! 

 RS Motorsport er et nytt rallyteam bestående av to tidligere Norgesmestere, Christian August Selmer og Frank Tore Larsen. Førerne skal kjøre i hver sin RøhneSelmer-dekorerte Ford Fiesta R5. Førstnevnte skal satse på WRC-runden i Sverige og Larsen på tre ERC-runder, henholdsvis Latvia, Azorene og Estland. Begge vil også stille til start i utvalgte NM-runder. 

RøhneSelmer AS er Norges største Ford forhandler og har drevet bilforhandlervirksomhet i Oslo-regionen i over 60 år. 

 - Vi i RøhneSelmer har ”passion” for biler og Ford, og det føles derfor naturlig for oss å satse på rally, sier administrerende direktør Kjetil Hagestande. - Vi ser også at rally fenger flere og flere i samfunnet og at interessen er økende. RøhneSelmer kommer derfor til å holde alle våre følgere på sosiale medier oppdaterte med resultater, inboardfilmer, eventer og konkurranser, avslutter Hagestande 


 
Christian August Selmer vil i tillegg til å kjøre fort, ha med seg mekanikere fra RøhneSelmer på laget, samt bruke kjøringen som motivasjon for kunder og ansatte. 

Etter mange år på rad med full NM-satsning er det et naturlig for Frank Tore Larsen og Torstein Eriksen å ta et steg videre med internasjonale løp. EM-ambisjonene vil være å kjempe om pallen i hvert løp. 

 - Vi er klare over at vi har lite erfaring når det gjelder store internasjonale løp, men vi har alltid høye ambisjoner når vi står på startstreken, sier Larsen. 

 Tre EM-runder i 2016 er starten på en tre-årsplan, hvor målet er å kjempe om EM-tittelen i 2018. RS Motorsport er glade for å ha med Frank Tore Larsen på laget og gleder seg til satsningen. 

 
Med rallyhilsen fra Kjetil Hagestande, Frank Tore Larsen og Christian August Selmer