RøhneSelmer overtar alt Ford-salget i Stor-Oslo

RØHNESELMER OVERTAR ALT FORD-SALGET I STOR-OSLO

3 FordStores inklusive nytt mobilitetssenter

Den norske Ford-importøren har inngått en avtale med Ford-forhandler RøhneSelmer som innebærer at de i fremtiden får ansvar for alt salg av Fords person og nyttekjøretøy i Stor-Oslo. RøhneSelmer oppgraderer sitt anlegg på Lillestrøm til FordStore, bygger ny FordStore og mobilitetssenter på Alnabru i Oslo, oppgraderer etableringen på Røa til RøhneSelmer Røa med fullverdig salgsavdeling, i tillegg til den allerede etablerte FordStore i Asker og Bærum.

- For oss innebærer dette nye og spennende muligheter sier styreleder Christian August Selmer i RøhneSelmer og Fredrik Selmer, styreleder i Selmer eiendom. Brødrene Selmer er tredje generasjons eiere av den tradisjonsrike Ford-forhandleren, som ble etablert i 1955 av Hans Jørgen Selmer og videreført av Jens Petter Selmer. Vi har nettopp markert 60 års jubileum som dedikert Ford-forhandler og dette er en svært god markering av vår historie fastslår de begge.

Våre salgs- og servicepunkter i Oslo-området har i dag 190 ansatte som betjener over 20.000 kunder årlig. Med det økte ansvaret og den muligheten dette gir oss er det naturlig at RøhneSelmer vil vokse også i antall medarbeidere- og hele teamet er svært motivert for denne nye muligheten sier adm.direktør i RøhneSelmer Kjetil Hagestande.
Hagestande legger til at RøhneSelmer i løpet av 1. kvartal 2016 vil gjøre en moderat oppgradering av salgslokalet på Ensjø for å kunne tilby kundene en fullverdig FordStore-opplevelse frem til det nye mobilitetssentret på Alnabru står klart. 

- Som ledd i vår kontinuerlige utvikling ble RøhneSelmer Asker og Bærum på Billingstad oppgradert til FordStore i 2015, som blant annet innebærer at vi kan stille ut og selge Ford Mustang og Vignale-modellene, sier Hagestande. 

- Ford har nettopp lansert nye og spennende muligheter knyttet til fremtidens mobilitetsløsninger og det er naturlig for oss å legge til rette for et miljøvennlig og moderne mobilitetssenter i et viktig knutepunkt for Stor-Oslo sier Christian August Selmer. 

- Det er mange fordeler med å få RøhneSelmer som vår fremtidige eneforhandler for Ford i hovedstadsområdet, sier Per Gunnar Berg, administrerende direktør i Ford Motor Norge. – For det første har RøhneSelmer 60 års erfaring som Ford-forhandler. Dessuten vil vi gjennom RøhneSelmer kunne profilere Ford overfor det viktige hovedstadsmarkedet gjennom 3 fullverdige FordStores, inklusive et nytt og svært viktig mobilitetssenter for våre fremtidige mobilitetsløsninger, sier Berg. 

Fremtidens bilbruk, spesielt i de største byene, beveger seg i retning av svært ulike mobilitetsløsninger tilpasset ulikt behov til ulik tid. Dette er en utvikling vi tar på alvor og nylig informerte vi om vår investering på over 40 milliarder kroner i hel- og delelektrifiserte produkter, samt en rekke nye mobilitetsløsninger, selvkjørende biler og delingstjenester via den nye plattformen FordPass - løsninger som vi først lanserer i USA og etter hvert også i Europa og Norge, sier Berg. 

RøhneSelmer har vært med i den norske Ford-organisasjonen siden 1955 og selskapets utvikling de siste årene borger for kontinuitet og vilje til å satse for fremtiden, noe vi vet er viktig for våre kunder, fastslår Ford-direktøren

Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser