Autorisert Ford verksted

Autorisert Ford verksted hos RøhneSelmer

 • RøhneSelmer har spesialutdannet ekspertise, verktøyene, døgnkontinuerlig tilgang til ny programvare og originaldelene din Ford trenger  for å opprettholde sin verdi i årene som kommer. Våre ansatte deltar fortløpende på kurs hos Ford, har daglig kontakt med Ford som har utviklet og bygget bilen og kjenner dermed din Focus, Kuga, Puma, Transit, Tourneo og Ranger fra ytterst til innerst.

  Vi sørger for at bilen får driftsettersyn i henhold til produsentens anvisninger, og benytter kun Ford originale reservedeler. Garantert Ford!

  Service hos RøhneSelmer

  Klar avtale ved service

  Vår serviceavdeling jobber med å forbedre sine prestasjoner rundt gode kundeopplevelser. Et servicebesøk på vårt verksted er for våre kunder en viktig investering, vi ønsker at kundene i ettertid skal kunne si at "Ja, jeg var helt fornøyd med verkstedet". I dette legger vi både behandlingen i kundemottak og selve det tekniske arbeidet.  

  Vi har derfor lansert Klar avtale ved service, et tiltak som skal sikre tydelig kommunikasjon og ingen ubehagelige overraskelser. Vi etterstreber god kundekommunikasjon og et langvarig kundeforhold. Derfor jobber vi aktivt med våre verksteds og kunde-prosesser.

  Kontakt ossBestill verkstedtime

Kontakt en av våre avdelinger


Kampanjer

Vis alle de siste kampanjene

Nyheter

Nyheter og arrangementer


 

Anmeldelser